TAST THUIS: het exclusieve, culinaire thuisspel
 
 

Het nieuwe eten. Gemak, vermaak en kwaliteit in één concept. Wees lekker minder voorbereid. Dat voorbereiden, dat doen wij namelijk wel.

WAT?

TAST THUIS is een splinternieuw culinair concept in spelvorm. Een waanzinnig verzorgde, spectaculaire middag of avond in de eigen huiselijke sfeer. Met vrienden, kennissen, collega’s. Familie, geliefden, beminden. Knus, sfeervol én spannend.  Genieten van een heerlijke maaltijd en gelijktijdig een zinderend spel spelen. Tegen elkaar, welteverstaan. Over: juist, eten en drinken. Het diverse palet van eten en drinken dat TAST THUIS met passie en vakmanschap klaarmaakt, portioneert en in de TAST TAS verpakt. Die verrassend gevulde TAST TAS, aan de deur bezorgd. Tot op het aanrecht, zelfs.

WANT?

Tijden veranderen. Thuis koken, met en voor elkaar, wint het momenteel met lengte van uitgaan. Ontspannen genieten van fijn gezelschap, de hectiek van de dag even opzij schuiven. Lange, lome avonden in je eigen tempo. Prachtig natuurlijk als die tijd optimaal benut kan worden. Alle tijd voor je gasten, en niet in de laatste plaats voor jezelf. Die tijd, die geeft TAST THUIS je. Geen recepten zoeken, geen boodschappen doen, niet meer uren in de keuken staan. Geen zorgen over hoe de avond geregisseerd moet worden. Het spel zorgt voor het vermaak. Heerlijk, toch?

 
WAARMEE?

Uiteraard draait het allemaal om het bruisende middelpunt: jullie, het gezelschap, de belangrijkste spelers van het TAST THUIS spel. De TAST TAS, die de beleving culinair omlijst en vorm geeft. Spelkaarten, die hints en aanwijzingen bevatten om je de juiste weg van het culinaire pad te laten bewandelen.  En, helemaal van nu, de smartphone. Een mobiele website maakt het spel interactief. Zo kun je je scores op je telefoon digitaal bijhouden en de manoeuvres van je medespelers volgen.

WAAROM?

TAST THUIS stimuleert bewust eten. Wat stop je nu eigenlijk in je mond?  Weet je dat eigenlijk nog wel? Op een ludieke, hilarische manier leer je anders en beter met voeding om te gaan. Alle zintuigen op scherp. De producten van TAST THUIS zijn vers, gezond en zoveel mogelijk biologisch. Het spel is sociaal, competitief, leerzaam, verbindend, verbazend. Met gemak en minimale inspanningen voor de gastheer of gastvrouw een maximaal resultaat behalen. Maar, vooral: gezellig, sfeer verhogend en warm. TAST THUIS laat een onuitwisbare indruk achter bij je gasten.
 
WAAR?
Naast de 'eigen haard' is het natuurlijk ook geweldig om het spel tijdens een ontspannen weekend- of weekje weg te spelen! Doen? Kijk eens naar de volgende eersteklas vakantie-villa's, waar TAST THUIS een warme band mee opgebouwd heeft:
 
Vakantiehuis de Dars. Het adres voor een heerlijke vakantie.
10 persoons appartement in het achterste gedeelte van een ongeveer 125 jaar oude authentieke Noord-Hollandse stolp boerderij,  is sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken gelegen net buiten het dorp ’t Zand midden tussen de bollenvelden en op ongeveer 6 km van Callantsoog en het strand.
www.de-dars.nl
 
Vakantieboerderij De Wolken.
De Wolken bestaat uit een authentieke Westfriese stolpboerderij en een zomerhuis , prachtig gesitueerd op 2,5 hectare grond en is gelegen in Noord Holland aan de Kruisweg 2, Callantsoog, een voormalig waddeneiland.
Het geheel ligt zeer rustig  temidden van beschermde natuurgebieden zoals het eeuwenoude Kooibos en het wereldberoemde Zwanenwater op het eind van een doodlopende weg, vlakbij bos, strand en dorp Callantsoog.
 
 
TAST THUIS is al te spelen vanaf 6 personen. 
 
KOSTEN: 49,50 euro per persoon, exclusief verzendkosten.
WILLEN OF WETEN? WENDY!
 
Zo een nieuw concept, dat roept natuurlijk vragen op. Heel begrijpelijk. Je hebt behoefte aan meer inhoudelijke informatie, bijvoorbeeld. Hoe lang duurt het spel, hoeveel tijd neemt het keukenwerk in beslag? Of je wil graag weten hoe TAST THUIS omgaat met diëten en allergieën.  Of, of….?  Gaat TAST THUIS je allemaal opheldering over geven.

Wendy Dekker
Tel: 06 38 54 05 76/023-5834826
Graftermeerstraat 35c
2131AA Hoofddorp
e-mail: info@tast-deproefclub.nl

 1. Lenie Kelder

  Wat een fijne avond achter de rug. Met vrienden aan tafel, heerlijk eten, proeven, ruiken en spelenderwijs leren. Verrukkelijke wijnen, die de moeite waard zijn om een doosje van te bestellen. Dank je wel Wendy voor deze uitmuntend verzorgde avond.

 2. Roelf

  Wat een creatief spel. Heerlijk genieten en lachen met elkaar. Veel gangen menu, met grote afwisseling en erg leuke game. De avond is nog lang in herinnering. Een grote aanrader voor een zeer gezellige avond vol illusionisme. Snel de 2e versie inplannen.

 3. Marjanne

  Heerlijk genieten van samen eten, veel smaken ontdekken in een interactief spel, passsie voor eten/koken delen. Een avondvullend programma met verrassende gerechten. Het smaakt naar meer.

 4. Ralph Vergeer

  Wat mag je verwachten? Best wel spannend om met 7 vrienden dit te gaan doen. We zijn allemaal wel enigszins kookgek en koken regelmatig met elkaar. Deze keer eens de Proefclub thuis gedaan op aanraden van een vriendin. Nou, I can tell you, het was een enorm succes. Niet alleen lekker, maar ook leerzaam. En een hint kan ik vast geven: het was géén supermarktwijn wat er mee kwam. Dat was al op zich een feest! Op naar de proefclub 2!

 5. Nicolet Keetelaar

  Wat een leuke avond hebben we gehad!
  Heerlijke ingredienten, een leuk spel element en lekkere wijnen.
  Kortom een must om met een paar vienden samen te beleven.
  Bedankt wendy voor het verzorgen van een heerlijke avond.
  Nicolet

 6. Aart van der Dussen

  Om eens iets compleet anders te doen en traditionele paden te verlaten hebben wij de Proefclub thuis met onze familie op eerste kerstdag gedaan. We waren met 12 personen. Het geheel werd perfect aangeleverd en het spelelement heeft voor veel hilariteit en plezier gezorgd. Daarbij waren de gerechten heel erg lekker. Wat wij een groot bijkomend voordeel vonden was dat we met z’n allen zeer dynamisch deze kerstdag hebben beleefd en dat we niet veel zelf hoefden te doen omdat alles perfect en tot in detail was voorbereidt door Tast.
  Gezond en rekenschap met vegetarisch, aan alles was gedacht. Zelfs aan het voeren van de quiz met uitslagen via een apart portal op internet.
  Kortom….GEWELDIG!

  DOEN!!!!!!!

 7. Nancy Schonhage

  Met 12 vrienden genoten van een heerlijke en competitieve avond! De gerechten en de wijnen smaakten heel goed en de ingrediënten waren best lastig om te raden wat het spel element alleen maar spannender maakte. Het is fijn dat je bijna niets hoeft te doen om de gerechten af te maken en we gezellig thuis konden genieten van top kwaliteit zonder dat er een kok hoefde rond te lopen. Een leuke variatie op een avondje uit eten gaan of zelf thuis koken voor een grote groep. Aanrader!!

 8. Wessel Louis

  Ik vond de proefclub een fijne, culinaire avond. Wij deden met z’n zessen, met veel meer kan ook prima lijkt me. Mijn reuk-en smaakzinnen werden op de proef(club) gesteld. Regelmatig werd ik op het verkeerde been gezet. Al proevende ben je ook aan het eten. Ik vulde mijn maag, mijn avond(avondvullende voorstelling!!). En, het was spannend. Met de speciale tast app blijf je op de hoogte van het competitieve, wie heeft de goede antwoorden op de vragen, wie wint etc. Kortom, ik vond het een hele leuke ervaring en raad het iedereen aan. Ideaal voor vriendenstellen, grote families (je hebt geen familiediner meer nodig, Bert kan thuisblijven haha) en zeker ook voor bedrijven(effectiever dan het avondje bowlen!)

 9. Esther

  Met 12 personen een super leuke avond gehad! Aanlevering was top, de uitleg heel duidelijk, gerechten en wijnen waren heerlijk en het spel is verrassend! Omdat het een kwestie is van het opwarmen/ opdienen van een gerecht of wijn kan iedereen actief meedoen. Kortom lekker interactief prima prijs kwaliteit verhouding! Zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *